Algemene Voorwaarden

De wettelijke rechten van de consument worden op geen enkele manier beïnvloed door deze bepalingen en voorwaarden van de verkoop.
1. INTRODUCTIE
1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing wanneer u uw bestelling plaatst bij ons.
1.2 Deze algemene voorwaarden maken herhaald gebruik van bepaalde termen die we in artikel 11 hebt gedefinieerd.
1.3 Voordat u uw bestelling plaatst, behouden wij ons het recht voor om deze voorwaarden op elk moment te wijzigen. Dergelijke wijzigingen worden van kracht zodra het bericht is geplaatst op deze website. Het is uw verantwoordelijkheid om deze voorwaarden bij iedere bestelling te lezen.
1.4 Print deze voorwaarden en elke e-mail die wij sturen uit zodat u hier in de toekomst naar kunt verwijzen.
2 PRIJS EN BETALING
2.1 De prijs die u betaalt is de prijs die op deze website staat vermeld op het moment dat wij uw bestelling ontvangen. Prijzen op deze website kunnen onderhevig zijn aan veranderingen.
2.2 Alle prijzen zijn in euro’s en exclusief en inclusief BTW (indien van toepassing) tegen de geldende huidige tarief.
2.3 Hoewel we proberen ervoor te zorgen dat alle prijzen op deze website accuraat zijn, kunnen er fouten optreden. Als we een fout ontdekken in de prijs van goederen die u hebt besteld zullen wij u zo spoedig mogelijk in kennis stellen en heeft u de mogelijkheid om uw bestelling te voor de juiste prijs te accepten of deze te annuleren. Als we niet in staat zijn om contact met u te krijgen, zullen wij uw bestelling als geannuleerd aanmerken.
2.4 Het eigendom van goederen gaat over op u bij aflevering van de goederen op voorwaarde dat we de volledige betaling voor de goederen hebben ontvangen en verwerkt.
3 ORDERVERWERKING EN KOOPOVEREENKOMST
3.1 De stappen die nodig zijn om een koopovereenkomst tussen u en ons zijn als volgt:
• Op deze website, wordt u begeleid door het proces van het plaatsen van uw bestelling door een reeks eenvoudige instructies;
• U plaatst uw bestelling door op de orderbevestiging knop te klikken tijdens de check-out proces;
• We incasseren uw betaling op het moment dat u uw bestelling plaatst met behulp van de creditcard of bankpas gegevens die door u tijdens het afrekenen worden gebruikt. Houd er rekening mee dat deze betaling Niet automatisch een koopovereenkomst tot stand brengt;
• Uw bestelling is altijd onderdeel van onze aanvaarding;
4 LEVERING
4.1 Goederen kunnen wereldwijd worden geleverd.
4.2 Alle goederen dienen te worden ondertekend door een volwassene van 18 jaar of ouder bij aflevering.
4.3 Verzendkosten en geschatte termijn worden beschreven in deze website en wanneer u uw bestelling plaatst. We doen ons best om uw bestelling binnen de geschatte termijnen en in ieder geval binnen 30 dagen na de datum van bestelling bij u te bezorgen. Postvertragingen zijn helaas soms onvermijdelijk als gevolg van onvoorziene factoren.
4.4 Het risico van verlies en beschadiging van uw bestelling gaat over op u op de datum waarop de goederen worden geleverd of op de datum van de eerste bezorgpoging door ons.
5 VERVANGENDE GOEDEREN
5.1 Wij zullen u nooit zonder overleg voorzien van vervangende goederen indien het door u bestelde artikel onverhoopt niet meer leverbaar is.
6 ANNULERING RECHTEN EN WINST
6.1 U kunt uw bestelling binnen 7 dagen na de datum van aankoop van de goederen door het sturen van een ondertekende kennisgeving van annulering aan ons op:
www.mydoorsafe.nl, Mexicosingel 32, 2548HB Den Haag, Nederland
6.2 Indien u uw bestelling annuleert:
Stuur de goederen deugdelijk verpakt op uw eigen kosten naar het adres zoals vermeld in artikel 6.1, tenzij de goeden niet van voldoende kwaliteit, niet geschikt voor het doel of zoals beschreven in de zin van de Sale of Goods Act 1979, in welk geval :
Wij er voor zorgdragen dat de goederen bij u worden opgehaald op onze eigen kosten of wij de verzendkosten voor het terugsturen aan u zullen vergoeden?
Indien u de goederen opnieuw moet inpakken, doe dit dan zo zorgvuldig mogelijk;
Binnen 30 dagen na uw annulering van uw bestelling, zullen wij zorgdragen van de terugbetaling van de voor de goederen betaalde prijs, verminderd met de eventuele prijs die u heeft betaald een niet standaard bezorgservice.
7 GARANTIE
7.1 Al onze producten zijn gegarandeerd tegen fabricagefouten en materiaal vanaf de datum van levering voor een periode van 1 jaar.
7.2 Indien een defect zich voordoet tijdens de garantieperiode, zullen wij op onze kosten de goederen of onderdelen van de goederen laten repareren of vervangen door een vergelijkbaar model op voorwaarde dat het defect niet is ontstaan door:
• verkeerd gebruik of misbruik;
• installatie dat niet in overeenstemming is met de meegeleverde schriftelijke instructies.
8 ALGEMEEN
8.1 Elke overeenkomst tussen u en ons is onderhevig aan de Nederlandse wet. Eventuele geschillen tussen ons zullen uitsluitend worden beslecht door de rechter in Nederland.
8.2 De maximale aansprakelijkheid voor zakelijke gebruikers die voortkomen uit of in verband met de goederen is beperkt tot de vervangingswaarde van het product in kwestie (behalve in het geval van overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door onze nalatigheid of ten aanzien van fraude). Met betrekking tot zakelijke gebruikers aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de geschiktheid van goederen voor zakelijke doeleinden, noch aanvaarden wij aansprakelijkheid voor verlies door het gebruik van het goed noch enig verlies boven de kosten van het goed in het geval van een claim voor schending van de garantie of voorwaarden.
9 GEGEVENSBESCHERMING
9.1 Uw privacy is erg belangrijk voor ons en zal als zodanig worden behandeld.
10 OVER ONS
10.1 www.mydoorsafe.nl is een handelsnaam van NVisio BV.
10.2 Ons BTW-nummer is NL8223.32.346.B.01.
10.3 Ons kamer van Koophandel nummer is 27378282.
10.4 Indien u vragen heeft over deze website, deze voorwaarden, of uw bestelling, neem dan contact met ons op via het contactformulier of via de onderstaande gegevens:
Bericht: www.mydoorsafe.nl, Mexicosingel 32, 2548 HB Den Haag, Nederland.
E-mail: info@mudoorsafe.nl
Telefoon: 085 02700 41
11 DEFINITIES
11.1 In deze algemene voorwaarden:
“Wij”, “ons” of “onze”: betekent www.mydoorsafe.nl ;
“Goederen”: De goederen die in onze order acceptatiemail zijn bevestigd;
“Order”: Uw bestelling die u bij ons geplaatst hebt;
“Website”: betekent deze website met het adres www.mydoorsafe.nl ;
“U” of “uw”: u, de gebruiker van deze website en / of de koper van de goederen;